Tävling i VetlandaLaddar som tusan inför tävlingen i Vetlanda på söndag. Ska hoppa LA och Msv B. Valle gick så himla bra på träningen i onsdags, hoppade runt och fint och i dressyren hittade jag en ny knapp och han verkligen svävade fram! 

Bilden är ifrån förra vintern då jag tävlade hos Ekenryttarna, Msv B och tredje placerad. 

Stockholm

Var i Stockholm i tisdags med Ekonomilinjen, ettan och tvåan. Vi var på Nobelmuséet, Riksbanken och Stadsteatern. Hade även en massa fritid för att gå på stan och käka. Jag köpte två blusar till mig själv och alla hjärtansdag present till Max, mamma och pappa. Kom hem väldigt sent och skulle upp till skolan igår vilket var kämpigt eftersom man var väldigt trött. 

Nu ska jag plugga engelska och gå till Ica för att köpa något som min bror ska få imorgon. Måste även gå och träna idag på gymmet. 


Bra hoppträningHade en riktigt bra träning med en nyklippt Valle idag. Han var riktigt taggad och lite småbusig. Och åh vad han hoppade bra idag och det är så kul när alla småbitar faller på plats och allt jag får lära mig verkligen börjar sitta. Taggar ordentliges tills tävlingen i Vetlanda nästa helg då vi ska hoppa LA och Msv B! :D