You can never forget your best friend

Idag är en sån här dag då jag saknar min lilla Pål extra mycket. Faktum är att jag fortfarande knappt kan förstå att han är borta. Tiden går så otroligt fort, om exakt en vecka är det hela fem månader sedan han lämnade mig för gott. Min älskade skruttponny.

Min älskade mamma

De senaste dagarna har jag varit inne i en glassberoende period, mitt sug efter glass har nog aldrig varit så stort. Jag verkligen älskar Ben&Jerry's och har velat ha en länge nu (köper väldigt sällan en med tanke på det höga priset för "bara" en glass). Och idag efter jag kommit hem från gymmet hade min kära mamma varit så himla snäll och köpt en till mig. Hon är bäst! Haha så gör jag efter ett gympass, tjockar med världens godaste men onyttigaste glass framför ponnyakuten. Men det var ju trots allt fortfarande helg och då får man vara onyttig ;)

Festhelg

Den större delen av min helg har bestått av festligheter! I fredags drog jag, Julia och Lena ner till ÖIK på fest. Det blev faktiskt en riktigt lyckad kväll med massvis med folk. Igår var det fest i Mjölby som jag, Julia, Virre och Lina åkte på. Dock åkte vi hem ganska tidigt igen. (Bilderna är från i fredags).

I hästväg har det varit lite lugnare denna helg då vi inte tävlat, (nej då inte alls avis på alla som åkt till Ljungby..). Mamma longerade i alla fall Valle igår och jag red BB, Bettan. Nästa helg åker vi till Jönköping och tävlar så denna vecka bli det hårda tag!