Jag har syndat..

Jag har faktiskt syndat idag med.. Det är ju fortfarande inte helg, men jag har varit på fiket och rensat.. Haha som tur är så är det satans gott och det skadar verkligen inte med lite onyttigheter då och då ;) Jag laddade upp inför helgen med två goda mousebakelser och smakade även lite god mousetårta av pappa. Detta räddade såklart min fullpackade dag! Nu är jag väldigt trött och har därför tänkt att nanna kudden. Sov gott för det ska jag!

Angående Pål

Kommentar:
Neej?! :O
Har han varit sjuk förut oxå? Lilla Pål!:'(<33

Svar till Isabella:
Ja han var sjuk hela förra vintern, slem i lungorna som han fick pga dåligt (dammigt), hö. Därför fick han hosta och blev riktigt dålig ett tag, han började bukandas osv. Vi tog såklart ut veterinären ett antal gånger eftersom han inte mådde bra och han fick behandling. Utav denna blev han frisk och som en "helt ny" pigg häst. Men nu kom det tillbaka igen och det visade sig att det var kroniskt. Han tål inte damm och tyvärr kommer han aldrig bli helt frisk hur mycket man än vill det. Han ska inte behöva gå och må dåligt så det får bli för hans eget bästa! :'(❤❤

Galoppträning

Idag fick Valle ett galoppass på fältet, han tyckte att det var både roligt och jobbigt. Just nu har han så himla mycket päls eftersom han inte har hunnit bli klippt ännu, så han var helt sjöblöt efteråt. Krävde inte direkt jätte mycket av honom med tanke på att vi har träning på schemat i morgon, så har inte speciellt mycket att utvärdera om. Kan gott och väl räcka med att få komma igång och mjuka upp musklerna lite lätt och bli varm i kroppen då han vilat i två dagar.
Ska väll fortsätta med lite annat nu innan sovdags, hörs!