Helgens tävling

I söndags var jag på Mjölbys nationella tävling där jag och Valle hoppade LA (100cm) som gick galant, så jag efteranmälde och debuterade MsvB (110cm).

LA: Han kändes verkligen jätte bra, bjöd mot hindrena och hade en positiv inställning. Underlaget var rätt halt så jag valde att inte satsa allt, vi dubbelnollade och tiden räckte till en 2:a plats.

MsvB: Vilken runda! Jag är så himla nöjd! Han har aldrig varit så fin. Det var en maxad och teknisk bana, med tanke på att det var min första Msv hade man kanske tänkt att det skulle bli svårt. Men vi var/är så väl förbereda och det kändes så enkelt! Han hoppade stort och luftigt, mjuka fina språng. Kom rätt på alla hinder förutom nummer två som var en maxad oxer snävt ur sväng på en diagonal linje. Ville ha mer tryck efter nummer 1 så lättade på tygeln och lät honom galoppera på. Hann aldrig riktigt ta tillbaka honom så han blev lite lång och flack så vi kom för nära. Underbar som han är försökte han verkligen av hela sitt hjärta ta sig över utan att riva med benen slickade mot kroppen men tyvärr föll bommen ändå. Ryttarfel som man tar lärdom av! En synd grej då jag kände att det blev fel som egentligen inte behövt hända. Men det är en helt klart en godkänd debut och jag är jätte nöjd med mina två rundor!
(Suddig bild jag sparade från videon i 110).

Höstlov

Känslan av att ha lov är obeskrivbar. Inga måsten (eller jo, men inte på samma sätt), och den där friheten, man är inte lika låst som på vanliga skoldagar. Nu ska jag även ta mig i kragen och försöka börja blogga igen.

Idag har jag egentligen inte gjort något speciellt. Jag har varit en sväng hos Pål, motionerat Valle, packat och fixat samt sprungit en runda. Förövrigt har det vart en rätt seg dag, har varit rätt trött vilket jag tror beror på att jag var ute den större delen av dagen igår. Ikväll lägger jag mig i sängen framför tvn och en bok.