Snorkling i Rödahavet

Det mest spännande på vår trip till Egypten var helt klart snorklingen. En av de anställda på båten filmade alla under vattnet som vi sedan köpte filmen av. Om ni nu inte skulle se att det är jag så är i alla fall jag personen med ljus bikini.

Egypten

För det första måste jag ursäkta mitt plötsliga försvinnande här ifrån under denna period. Det är nämligen så att vi åkte på den efterlängtade semestern till Egypten och nu efter att vi har kommit hem har jag inte haft någon energi till bloggen. Hur som helst kommer jag skriva lite fler utförliga inlägg om min resa under lovet, dock kommer snart en film från snorklingen i Röda havets korallrev upp inom några minuter. Filmade själva filmen när den spelades upp på vår tv då den ligger på en CD-skiva, men jag hoppas ni ser ändå.
Ha det gott!

Grevagården

Tänkte bara göra en snabb utvärdering om tävlingen i Grevagården då jag har alldeles för mycket att göra nu, kanske kommer ett mer utförligt inlägg när jag kommer hem nästa helg.

Valle var verkligen övertaggad till första klassen, han hoppade nått så otroligt och kändes väldigt bra. Vi hade bäst tid och vann LA+5 rundan. Fick dessutom ett rött segertäcke. Till Msv B var han väldigt trött och orkade tyvärr inte riktigt när vi kom till trekombinationen...

Nästa lördag är det första omgången i eliten som går i Västervik, riktigt taggad!