Tips till min Alvis

Alva jag hoppas du lever bra på semestern. Jag har inte glömt bort att jag skulle göra ett inlägg till dig när du är borta, jag har bara skjutit upp det lite.

Här får du lite goa tips:
1. Ät mycket glass i det fina vädret, speciellt B&J.
2. Kolla på Vampire diaries så blir allt strålande (som jag tyvärr inte kan göra nu..).
3. Är du rastlös ta en springrunda så ska vi springa lite ihop sen här hemma ;)
4. Allmänt chilla o lev livet.
Saknar dig!! ❤

Fail a la Moa

Dessa bilder fotade http://nicoleolsson.se på mig och Valle när vi hoppade på majpokalen i våras. Minns inte om jag skrev om det här tidigare eller inte, men bilderna talar väll rätt mycket för sig själva? Valle gjorde någon vänd om åt andra hållet när jag vände upp mot kombinationen och det gick så fort att jag åkte av. Haha jag har faktiskt film på det också. Hur som helst fick jag troligtvis hjärnskakning då samt ett litet hål i hjälmen som Valle råkade skapa med hjälp av sin tand ;)

I Stockholm

Befinner mig nu i Stockholm där jag varit sen igår kväll. Idag har vi badat i Östersjön vid några klippor, ätit pizza och glass ute på skärgården samt varit här i stugan där mammas moster med familj bor (de bor i sitt hus medans vi bor i deras lilla stuga). Så ikväll har vi ätit tacos och varit ute på promenad.

Imorgon ska vi åka till mammas mormor och morfar för att hälsa på dom en sväng, vilket är den största anledningen till att vi åkte hit. Ska även till mammas kompis och hennes familj som vi inte träffat på många år. Innan vi åker hem senare imorgon kväll ska vi nog in till stan för att handla lite och troligtvis gå på något museum.