Underbara fredag

Igår var en hemskt seg o lång dag, så när man hade överlevt skoldagen var jag nog gladare än på länge över att det är helg.

Kvällen tillbringade jag iaf med flikkera och några grabbs. Trevligt kväll och behövligt att få träffa dom. Och så i dag är det ingen annan dag än Alvas födelsedag! GRATTIS FINASTE ALVEN! Det firade vi in med lite pömm på rasta.

Tiden går som ett spett

Brutal ångest över att tiden går så fort. Har överlevt en hel första vecka i skolan efter ett långt skönt sommarlov. Äntligen när det blir helg och man får vara hemma och göra nästan vad man vill så bara spinner tiden iväg och tjoff är det måndag igen.

Jag tror det kommer bli rätt bra i skolan sen när man vant sig och kommit in i allt. I början har det bara känts som att man vill tillbaka till gamla klassen och lysing. I fredags var det i alla fall programdag, då var alla som går på ekonomilinjen (för min del) ute hela dagen. Först paddlade vi kanot och senare körde vi lekar mm. Efter skolan jobbade jag och direkt efter åkte jag in till Mjölby igen för att köra brännboll med klassen och treorna. Mötte upp Julia och Sabine senare så åkte vi hem till bynn med David o nåra. Igår fick jag gå upp klockan 6 för att jobba. Senare på dagen var jag på kalas och var även med min gulle som sov här inatt. Haha vi skulle kolla skräckfilm men somnade så fort vi satt på den. Ska äta snart o sen ner till vättervallen med Alva och Jullis. Gött.

-Bild från Julle. Saknar det så!!

Sista dagen

Det är helt sinnes vad den här tiden har gått fort. Skola imorgon!!

Idag har jag hittills varit och tränat med Didden på gymmet, mör nått så gud i kroppen. När jag kom hem köpte jag den godaste vitamin-drickan, celsius mumms. Gick sedan ut och gick en sväng i väntan på att maten skulle bli klar, så nu sitter jag hungrig som ett as hemma hos farmor och väntar på tacos.

Får väll se vad det blir sen, idag måste jag även komma i säng tidigt, annars lär jag aldrig komma upp imorgon!