De Niro

Eftersom mina tretorn stövlar krånglar så mycket och att jag vill ha några mer "klassiska" stövlar att växla med har jag beslutat mig för att införskaffa mig ett par nya. Eftersom resten av min utrustning (hjälm och väst), är brun så ska även de nya stövlarna vara bruna. Faktum är att jag troligtvis har ett par på ingång. Det är ett par De Niro stövlar, i läder med snörning. Har för mig att modellen hette Rodrigo Pessoa men jag kan vara ute och cykla. Hur som helst fanns de bara i svart men Charlies skulle ringa och kolla om de kunde beställas i brunt, så jag hoppas verkligen på det. Annars har nog nästan dessa stövlar här under på bilden första platsen på favoritlistan. De är också från De Niro och jag tycker de är så fruktansvärt snygga! Det som får mig att backa undan från att köpa dem är den stora prissumman. Vet inte riktigt om jag vill betala nästan 6 000kr för ett par stövlar, men drömma kan man ju!

Sista natten 2012

Ibland kan jag få konstiga tankar, som nu. "Det är sista natten jag kommer somna 2012". Faktiskt är det helt sinnes vad tiden går fort, det känns som att jag minns varje dag under detta år, enda sen förra nyårsafton. Det har nog varit det bästa året under mitt liv, dock är ju tyvärr inte livet alltid en dans på rosor. Har även gått igenom mycket jobbiga saker under årets gång. Men vi får helt enkelt se framåt, nya möjligheter och upplevelser väntar.

Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Har legat på soffan och tittat på Avatar bl.a. Imorgon där emot har jag lite mer på schemat med tanke på att det är nyår, men det skriver jag inte om förens imorgon.

- Jag förstår inte hur man kan sakna någon så pass. Ingen dag blir densamma utan min alldeles egna älsklingsponny.

Kingsland

Vad tycker ni om det nyare från Kingslands kollektion?

Själv tycker jag att färgnyanserna och kombinationen mellan dem är mysig. Det föll mig helt i smaken och skulle verkligen inte tacka nej till att bära kläderna.