Helgens tävling

I söndags var jag på Mjölbys nationella tävling där jag och Valle hoppade LA (100cm) som gick galant, så jag efteranmälde och debuterade MsvB (110cm).

LA: Han kändes verkligen jätte bra, bjöd mot hindrena och hade en positiv inställning. Underlaget var rätt halt så jag valde att inte satsa allt, vi dubbelnollade och tiden räckte till en 2:a plats.

MsvB: Vilken runda! Jag är så himla nöjd! Han har aldrig varit så fin. Det var en maxad och teknisk bana, med tanke på att det var min första Msv hade man kanske tänkt att det skulle bli svårt. Men vi var/är så väl förbereda och det kändes så enkelt! Han hoppade stort och luftigt, mjuka fina språng. Kom rätt på alla hinder förutom nummer två som var en maxad oxer snävt ur sväng på en diagonal linje. Ville ha mer tryck efter nummer 1 så lättade på tygeln och lät honom galoppera på. Hann aldrig riktigt ta tillbaka honom så han blev lite lång och flack så vi kom för nära. Underbar som han är försökte han verkligen av hela sitt hjärta ta sig över utan att riva med benen slickade mot kroppen men tyvärr föll bommen ändå. Ryttarfel som man tar lärdom av! En synd grej då jag kände att det blev fel som egentligen inte behövt hända. Men det är en helt klart en godkänd debut och jag är jätte nöjd med mina två rundor!
(Suddig bild jag sparade från videon i 110).Kommentarer
Postat av: Lydia

Tack, ja allt är bra :) Hur är det själv då?

Åhh, stort grattis Moa! Ni är jätteduktiga :D <3

2012-10-31 @ 08:27:16
URL: http://hastcrazy.blogg.se
Postat av: Hanna Svensson

Sv: Du kan ju skicka lite bilder, har du något önskemål? :) Lycka till du med! :) <3

2012-10-31 @ 10:09:43
URL: http://hannasvenssson.blogg.se
Postat av: Hanna Svensson

Sv: du kan skicka i chatten på fb :) jag kan skicka headern till dig så får du säga vad du tycker om den om jag ska ändra något :) <3

2012-10-31 @ 22:02:33
URL: http://hannasvenssson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: