Tävlingssäsongen vt 2015- EliotLänge sen sist och intresset till att blogga är väll inte det största.
Är i alla fall så glad att jag har hästarna omkring mig i mitt liv. Vet inte vad jag skulle göra annars. 

Hembys Eliot
Förra helgen var jag iväg med Eliot på första omgången i ponnyallsvenskan Elit. Detta är vad vi jobbat för så hårt hela året ända sen jag började rida honom i april 2014. Var verkligen jätte kul att få komma iväg på denna tävling.

I förklassen var vi felfria och 3:e placerade. Alla i laget red väldigt bra men tyvärr hade vi lite otur. Vi slutade på fyra fel och tyvärr inte den bästa tiden vilket gjorde att vi hamnade lite längre ner bland de lag som slutade på 4 fel. Men ändå bra kämpat av oss. Både Eliot och jag fick jobba ganska hårt, tyvärr fick vi ett nedslag på andra hindret då han blev lite bebis och tappade fossingen över hindret. Har varit felfria i alla senaste rundor så någon gång ska väll såklart oturen också komma...? ;)

Nu laddar vi upp inför nästa omgång i Vetlanda som går v.15. Eftersom det är dåligt med tävlingar här emellan ska vi ev åka på träningstävling nästa vecka.


Eliot har verkligen gått som tåget de senaste tävlingarna och vi har fått väldigt fina rundor i både LB och LA, därmed fina placeringar som verkligen känns jätte kul och ett plus i kanten för allt arbete.